• Infinite Musical Tánc Iskola
  • Infinite Musical Tánc Iskola
  • Infinite Musical Tánc Iskola
  • Infinite Musical Tánc Iskola
  • Infinite Musical Tánc Iskola

Bemutatkozás

Kedves Olvasó, Kedves Musical-barát!

 

InfiniteMusical                  Kerényi Anna vagyok, az Infinite Musical vezetője. Több mint 20 éve foglalkozom tánccal, 8 éve tanítok. Táncos tanulmányaim során kipróbáltam magam az RG, a szertorna, a balett, a néptánc, a modern tánc világában, míg tizenévesen rá nem bukkantam a musical-re, ami egyesíti mindazt, amit a zene és a tánc stílusainak összjátékáról gondoltam, gondolok. A sok-sok gyökérből táplálkozó irányzatot volt szerencsém az Operett Színház vezető táncosa és koreográfusa, Kocsis Tamás szárnyai alatt tanulni és gyakorolni, emellett pedig részt vettem számos  külföldi workshopon (Rotterdam, Köln, Lille, Larissa, Firenze,  London) és itthoni kurzuson (Raza Hammadi, Szigeti Oktávia, Aczél Gergő, Fodor Zoltán és az ExperiDance képzésein), hogy mélyítsem és szélesítsem is azt a tudásanyagot, amiből később koreográfiáimban táplálkozni tudok. Hálás vagyok, hogy koreográfusa lehettem egy ország- járó utazóprodukciónak, amiben Andrew Lloyd Webber legendás Macskák című musicaljét állítottuk színpadra.

 

                  Azt gondolom, hogy akkor lehet jó táncos és koreográfus az ember, ha képes a stílusokkal játszani, összehozni különböző eredetű mozgásokat úgy, ahogy azt a zene diktálja, és meri szabadon engedni a fantáziáját. Erre törekszem magam is, folyamatosan tanulva és figyelve a világot magam körül. 2010-ben szereztem táncsport oktatói végzettséget a Semmelweis Egyetemen, szakmai tapasztalatot pedig sokféle korosztályban szereztem az óvodáskorúaktól a szalagavató bálon táncoló tizenéveseken át a sok éve együtt élő házaspárokig.

 

                  Az Infinite Musical csapatát azért hívtuk életre 2012-ben, mert fontosnak tartjuk a musical világának megismertetését a felnövő generációkkal, és fontosnak tartjuk egy olyan iskola létét is, ahol egyaránt otthon lehetnek azok, akik rajonganak a musicalekért, de csak hobbiból ismerkednek a tánccal, akik csak heti rendszeres mozgásra vágynak jobbnál jobb zenéket hallgatva közben, és azok is, akik később akár hivatásszerűen szeretnének a tánccal foglalkozni.

 

                  Minden igényt figyelembe véve óráinkon a tréningen és technikán, erőfejlesztésen kívül mindig koreográfiát tanulunk, ismerkedünk a színpadi tánc kihívásaival, térformáival, a csapattal való közös munkával, és ehhez a leghíresebb és a legújabb musicalek zenéit használjuk az egész világból.

 

                  Versenyző csapatunk az elmúlt években számos budapesti, országos és európai versenyen szerzett tapasztalatot és helyezést, legbüszkébbek a 2013-as Látványtánc Európa-bajnoki bronzérmünkre vagyunk.

 

                  Várunk Mindenkit sok szeretettel a musical fantasztikus világába és ebbe a remek, összetartó csapatba, és ne feledjék: sohasem késő megvalósítani az álmainkat!

 

Vár a színpad Téged is!

Facebook

Üzenet